KARİYER PLANLAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYORUZ

Kariyer Günleri tüm lise öğrencilerimize, gelecekteki yaşamları ve meslek seçimleri için bugün neler yapmaları gerektiği ile ilgili bilinçlenme ve farkındalık kazanmalarını sağlayan bir organizasyondur. Kariyer Günleri kapsamında; öğrencilerimiz kendi sınıf düzeyleri doğrultusunda yıl boyunca birden çok etkinliğe katılarak, alanında uzman iş adamı, iş kadını, akademisyen ve kendi akranlarını dinler, öğrenir, sorar ve meslek seçimlerine giden bu yolda kendilerine bir hedef belirlemeye çalışırlar.

Meslek Seçimi Kariyer Planlama' nın en önemli aşamasıdır. Doğru meslek seçimi için öğrencilerin meslekler ile ilgili gerekli bilgiye sahip olmaları gerekmektedir. Bu yüzden, her sene olduğu gibi okulumuz üniversite mezunlarını, meslek sahiplerini, farklı meslek gruplarını ve farklı sektörlerden gelecek iş insanlarını öğrencilerimiz ile buluşturmak ve meslekler hakkında onları bilgilendirme fırsatını yaratmak için etkinliklerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Bu etkinliklerde davetimizi kırmayıp Kariyer Planlama etkinliğimize katılım sağlayan Eczacı Ayaz DEMİR' e, Hemşireler Ayşegül BÜYÜKKAYA ve İbrahim BÜYÜKKAYA' ya, Avukat Berivan ÇELİK' e (Mardin Barosu Yönetim Kurulu Üyesi ve Çocuk Hakları Koordinatörü) , Avukat Arife Güleç TAHİROĞLU' na (Mardin Barosu Nusaybin Adli Yardım Temsilcisi ve Uzman Arabulucu), ilk mezunlarımızdan Özel Eğitim Öğretmeni Esranur KARDAŞ' a, Sınıf Öğretmeni Faysal AKSU' hocamıza ve Okul Öncesi Öğretmenimiz Hümeyra HAS'a  Kariyer Planlama etkinliğini organize eden Okul Rehber Öğretmenimiz Erdal AYAZ' a Nusaybin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

21.03.2022 1708

21-03-202221-03-202221-03-202221-03-202221-03-202222-03-202222-03-202222-03-2022